Ранкові ритуали або чому варто прокидатись в гарній піжамі

Ранок – це важлива частина дня. Всім відомо, як почнеш свій день, так він і продовжиться. Тому давай будемо налаштовуватись на щастя?

Задзвонив будильник, ти відкрила очі, перше, що варто зробити – це посміхнись і згадай щось приємне, потягнись. Потім по сценарію може бути декілька варіантів: ранкова зарядка, душ, пару сторінок цікавої книги. Ти мусиш обрати свій!

Твій ранковий образ – не жалій та не нехтуй домашнім одягом. Він задає настрій на цілий день. Яскрава піжама – дає тобі поштовх на мрії. Jungle спішить на допомогу!

Далі сніданок – кава чи чай, тобі обирати, ну і звичайно смачна їжа. Поки готуєш сніданок випий стакан води, ти ж знаєш, як це важливо. Вівсянка, фрукти, млинці, смузі, омлет з овочами – смакуй на свій вибір. Не спіши, дай собі можливість насолодитись.

План на день – щоб все встигати зранку потрібно пройти по всіх справах і зустрічах, які тебе чекають. Почни день зі справи, яку найбільше хочеться відкласти, а далі вже залишиться найприємніше. І про відпочинок ввечері не забудь.

Хвали і люби себе – виділяй собі зранку трошки часу, щоб похвалити себе за те, що ти зробила, встигла. Ти ж молодець кожного дня. І будуй відносини з собою, це важливо відчувати ці теплі почуття. Шукай власну гармонію – тому що це успіх. Тому обов’язково роби собі подарунки та радуй себе – салон краси, подорож, нове плаття, улюблена музика чи фільм.

Дай собі право на щасливі ранки!

А які в тебе ритуали в твоїй ідеальній піжамі?

×
Any questions?