11 пунктів, як організувати круту піжамну паті

Справжні дівчата знають, що для вечірки не потрібна причина, достатньо просто бажання побачитись з подружками.

Запрошення

Безсумнівно, перше, що потрібно зробити, то зібрати подружок. Пропонуємо тобі зробити кумедні запрошення, з вашими жартами чи приємними спогадами. Створюємо спільний чат і вперед планувати вечірку!

Candy bar

Яке ж дівчаче свято без красивих солодощів – тістечок, печива, зефірок, цукерок та кольорової глазурі. Нехай правила ідеального тіла залишаться вдома

Коктейлі

Шукаємо рецепти ваших улюблених коктейлів та вибираємо загальним голосуванням коктейль вечора. А потім ввечері будемо готувати його всі разом. Потрібні соломинки, парасольки, вишеньки та побільше кольорів.

Ідеальна піжама

Ну про це ми можемо говорити годинами. Піжама – не виходить з моди, тому така вечірка чудова причина нарешті знайти свою ідеальну. Ти ж хочеш зробити гарні фоточки?

Ми готові з радістю допомогти тобі у виборі – ми можемо для кожної підібрати свою індивідуальну або ж зробити  для вас однакові піжамки. Це ж круто так? Не знаю, як ти, а ми в дитинстві домовлялись з подругою і деколи вдягались однаковоJ

Декор

Яка ж вечірка без фото? Для ідеальної фотографії потрібні – кульки, метафан, паперові гірлянди та реквізит, який можна тримати в руках чи просто дурачитись.

Список фільмів

В нас тут є декілька заготовок – перегляд Секс і місто, Друзів, Бріджит Джонс або просто підбірка романтичних фільмів, щоб витирати одна одній сльози. Деколи колективно розчулитись – це дуже по-нашому.

Скраби, креми, косметичні процедури

Влаштуйте собі косметичний салон: спробуйте маски для лиця та волосся, патчі для очей. Разом це весело, а ще й корисно.

Згадуйте спільні історії, смішні моменти, нещасливі романи, невдалі образи і щиро смійтеся. А потім можна і подушкою дістати!

Гра Правда чи Бажання

Ми – дівчатка, завжди любимо слухати потаємне, тому ця гра просто ідеальний варіант. Починається з питання: Правда чи Бажання? Ти вибираєш – або давати відповідь на будь-яке питання, або ж виконуєш бажання. Це весело і потім буде точно, що згадати.

Фото на пам’ять

Який же дівчачий вечір без мільйона фото? Тому ми не виняток і потрібно зробити їх по максимуму. Будеш мати і для спогадів, і для соціальних мереж, і фото, яких нікому ніколи не покажеш.

Сплануйте спільну поїздку

Коли всі в зборі, маєте можливість спланувати спільну поїздку. Це може бути сусіднє місто, спа або ж подорож у Європу. Будь сміливішою!

Це всі наші ідеї для ідеальної піжама паті, але будемо раді, якщо запропонуєш свої в коментарях. Або ж просто розказуй, як пройшов твій останній вечір з подругами.

×
Any questions?