Порив душі: Чому я почала створювати Jungle?

Привіт, мене звати Христина, мені 27 років, я засновниця бренду Jungle. І саме тут я буду вести щоденник справжньої дівчини.

І розпочну з історії про створення Jungle. Ще зі школи я марила одягом і аксесуарами, завжди хотіла створювати щось своє. Але не уявляла, як мрію перетворити в реальність.
Тут в один момент засвітилась лампочка – буду створювати піжами. Тому що це дуже інтимна річ, яка з тобою в таємну пору зранку і ввечері, а в еру фрілансерів – деколи протягом всього дня. І я подумала, кожна дівчина заслуговує на яскраву та стильну піжаму, яка буде дарувати впевненість та посмішку кожного ранку. І сміливість вийти за сніданком у тій ж піжамі.

Купила тканину, створила першу колекцію і закрутилось – перша спроба пройшла на ура. Я зрозуміла, що вибрала саме той напрямок. Почала впевненіше рухатись вперед.

Далі більше – прийшла ідея з рюкзаками. Це твій вірний друг, який знає всі твої секрети, мастхеви та супроводжує тебе впродовж дня. Рюкзак диктує активний рух і ритм великого міста. А ми дівчата здатні пристосовуватись, тому носимо кольорові рюкзаки з платтями та пальто, кросівками та шпильками. І це круто, бо справжня дівчина – вона різна.

Мені дуже приємно, що ряди наших Jungle girls розширюються, разом ми супер команда, і ви мене мотивуєте рухатись вперед!

Надіюсь, у нашому блозі вам буде цікаво – ви знайдете для себе лайфхаки, поради та мотивацію.
Пам’ятай:
МРІЇ ПРОКИДАЮТЬСЯ ЗРАНКУ

×
Any questions?